/
Danskskola med Malin och David Watson

0

4

Plats

Danskskola med Malin och David Watson

juli 5, 2024

Tid: 18:00
Adress: Lundgrens Loge, Nordsjö 204, 882 91 Långsele

Annons:

Information

Nu har du chansen att prova på och lära dig grunderna i Cha-Cha, Salsa och Tango under Malin och David Watsons proffsiga ledning!
Malin och David har haft en otroligt framgångsrik tävlingskarriär tillsammans och rankade sig som bäst på en 8:e plats i världen av 600 internationella danspar i den högsta elitklassen.
Under sju års tid turnerade de runt i världen med den internationella succédansshowen Burn the Floor, med åtta shower i veckan och framträdanden i 90 olika storstäder. Sedan första säsongen av TV-programmet Let’s Dance på TV4 2006, där de båda deltog som proffsdansare, har de inspirerat och fascinerat många dansentusiaster. Nu kommer de till Lundgrens Loge i Långsele för att dela med sig av sina kunskaper till dig!
Missa inte denna unika möjlighet att förfina dina danssteg eller prova på något nytt och njut av en dansupplevelse i världsklass!
Men det är absolut inte allt! Under kvällen kommer Dansbands-DJ Janne Röhlander också att spela goa och svängiga dansbandshits för en fox eller bugg på vårt stora härliga dansgolv.
Pris vid förköp (Tickster): 190 kr
Pris vid entré: 220 kr
Vi är kontantfria men tar såklart emot betalning både via swish och kort.
Välkommen till Lundgrens Loge för en danskväll du sent kommer att glömma

SolCon AB, Kungsgatan 7, 881 30, Sollefteå. Organisationsnummer: 559365-2729.