/
Föreläsning med Sanna Lundell

0

12

Plats

Föreläsning med Sanna Lundell

mars 12, 2024

Tid: 18:30
Adress: Storgatan 69 881 31 Sollefteå

Annons:

Information

Sanna Lundell är journalist, poddare och författare. Hon har under sin karriär återkommande satt ljuset på och skildrat o beroendesjukdomens och anhörigskapets våndor i dokumentärer som Djävulsdansen i SVT och Beroende i SR. I sin föreläsning pratar hon om den ofta missuppfattade och tabubelagda synen på beroende, psykisk ohälsa och medberoende. Genom personliga anekdoter som bottnar i egna erfarenheter och genom att berätta om den senaste forskningen guidar hon oss i den anhörigas djungel av skam, tabun och okunskap och hopplöshet.

Resultatet är en stundtals sorglig, rolig, hoppfull – och alltid upplysande – föreläsning. Att våga prata om problemen och återerövra sitt liv och självkänsla kan kännas omöjligt. Men det finns ljus i slutet av tunneln och Sanna Lundell delar med sig om hur hon hittade det.

Föreläsningen berör också samhällsfrågor, relationsnormer, feminism och annat som relaterar till missbruk och medberoende på ett större plan.

Pris: 25 kronor. Ytterkläder och väskor får en medföras in i salongen, men bemannad garderob finns och ingår i avgiften.

Foajémingel från kl 17:45

http://www.hullsta.com

SolCon AB, Kungsgatan 7, 881 30, Sollefteå. Organisationsnummer: 559365-2729.