/
Hundvänliga vandringar – Kvällsvandring till Multråberget

0

4

Plats

Hundvänliga vandringar - Kvällsvandring till Multråberget

maj 23, 2024

Tid: 18:30
Adress: Multraberget, 881 92 Sollefteå

Annons:

Information

Som belöning på den ganska branta vandringen uppför berget får vi se en milsvid utsikt mot centralorten Sollefteå, bergen och Ångermanälvens dalgång! Härifrån kan vi se Multrå kyrka, Hallstaberget och många andra sevärda platser. En av landskapets gamla vårdkasar finns också uppe på berget. Den här vårdkasen, har funnits här sedan urminnes tid.

Då några utav oss ledare har skaffat hund och vill gärna socialträna dessa kommer här en inbjudan till dig som har just hund. Följ med på våra vandringar, träna på att gå i egen takt och lär hunden att ta det lugnt i sällskap av andra hundar. Vi stannar en stund och fikar och pratar om omgivningen innan vi vandrar tillbaka till våra bilar.

Svårighetsgraden är medium eftersom vandringen innehåller en del vandring i brant terräng. Transport sker i egna bilar. Anmälan kan också göras via telefonnummer till Cristina Waaranperä.

Samlingsplats för start är parkeringen vid Multråbergets fot. Kl 18:30. Vi räknar med att vara tillbaka kl 21. Var och en tar med sig egen matsäck eller fika samt vatten. Vi fikar när vi kommer upp på berget. Vandringen görs i samarbete med Studiefrämjandet och innehåller en berättande stund om området vi vandrar igenom. Välkommen på våra vandringar önskar vi på Friluftsfrämjandet.

SolCon AB, Kungsgatan 7, 881 30, Sollefteå. Organisationsnummer: 559365-2729.