/
MATSTAFETTEN

0

77

Plats

MATSTAFETTEN

maj 6, 2023

Tid: 18:00
Adress: Sollefteå kommun, Västernorrlands län, Sverige

Annons:

Information

Man anmäler sig parvis och man måste inte vara äkta makar. Utan vänner, syskon osv går alldeles utmärkt. Cirka 10 dagar innan MATSTAFETTEN går av stapeln kommer ett brev hem i brevlådan.

Där står var och när stafetten börjar och vilken rätt ni själva ska bjuda på. Sedan är det bara att hitta på nåt att laga, vårserva cykeln eller ordna med skjuts och så är det hela igång – enkelt och skoj!

Redan här vill vi påpeka att det inte är någon matlagningstävling. Träffa folk och ha kul är vad det går ut på!

Under kvällen kommer ni att äta förrätt, huvudrätt och efterrätt. Var och en av rätterna med olika par som ni på förhand inte vet vilka det är. En av rätterna är det ni själva som bjuder på, inklusive den dryck ni tycker passar till.

Efter att varje rätt är slut öppnas ett kuvert där det står vart var och en ska ta vägen härnäst — spännande va’!? Och himla roligt 🙂

Det kostar 400:- per par (betala till BG 271-6900) och antalet deltagare är begränsat till 400 personer. Först till kvarn gäller!

Anmälan är bindande.

Av överskottet skänker vi pengar till någon form av välgörande ändamål, i första hand med lokal anknytning. Roligare sätt att hjälpa andra än att vara med på MATSTAFETTEN finns inte!

SolCon AB, Kungsgatan 7, 881 30, Sollefteå. Organisationsnummer: 559365-2729.